30 Ağustos 2013 Cuma

Pus film indir


Pus film indir
Pus (2010) DvDRip XviD Yerli Film Tek Link indir (IMDB: 5.8)
Pus afis

http://www.imdb.com/title/tt1789885/

Berlin Film Festivali’nde yenilikçi sinemanın sergilendiği Forum Bölümü’ne seçilen Pus, İstanbul’un varoşlarında, Altınşehir’de geçen karanlık bir hikayeyi anlatıyor.

Bir korsan dvd atölyesinde çalışan Reşat takıntılı bir ruh haline sahip bir gençtir. Altınşehir’de sefil bir binada hastalıktan muzdarip yaşlı annesiyle yaşamaktadır. Tuhaf bir kimliktir Reşat; insanlarla ilişki kurmakta güçlük çekmektedir; birlikte çalıştığı gençlerle bile sıkıntılı bir ilişkisi vardır. Evinin olduğu binada Reşat’ın ilgi duyduğu ama açılmaya asla cesaret bulamadığı bir kız yaşamaktadır. Onunla ara sıra karşılaşır ama gizli tuttuğu duygularını iletmeye hiçbir zaman teşebbüs edemez. Sıkıntılı ve sıkıcı hayatının yeknesaklığını bozan, neredeyse bir takıntı izlenimi bırakan ufak tefek hırsızlıkları vardır Reşat’ın.

Çalıştığı yere arada bir uğrayan patronunun arkadaşı, karanlık işlere bulaşmış Celal, Reşat’ın ilgisini çeken bir tiptir. Onun, çalıştığı yere uğrayıp bir paket bıraktığı gün vurulması Reşat’ın hayatının değiştiği gün olur. Reşat, Celal’in bıraktığı paketini çalar. Çaldığı paketten arkasında bir adresin yazılı olduğu sıradan bir kadına ait bir resim ve bir tabanca çıkar. Reşat’ın merakı onu adresin yazılı olduğu bir gecekonduya kadar sürükler. film46.net iyi seyirler diler...

Pus (2010) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/JDb


Tek Link indir
http://turbobit.film46.net/link/T8
Pus film indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder